dilluns, 23 de febrer del 2015

Verònica: El pas per Joves en Acció ha estat per mi el començament d'una nova etapa.

Encara recordo quan vaig anar a la xerrada informativa del curs i vaig decidir apuntar-m'hi. El que vaig sentir allí em va cridar l'atenció i vaig pensar que podia ser el començament d'una nova etapa (i no hem vaig equivocar!). 

No canviaria la decisió que vaig prendre per res del món. 


El temps a Joves en Acció ha passat molt ràpid! Ja ho diuen que quan t'ho estàs passant bé el temps passa volant, les sessions eren molt amenes i ens ho passàvem molt bé. 

Durant el temps que he estat al programa he après moltes coses. Per exemple, una d'elles, encara que pugui semblar estrany i que no tingui gaire a veure amb la temàtica del curs, ha estat que he après a perdre la vergonya. El fet de perdre la vergonya em serà de molta ajuda ja que si el dia de demà trobo una feina de cara al públic la vergonya no la necessitaré. I perdre la vergonya no ho he fet jo sola ... M'han ajudat molt les sessions fetes amb la tutora i també amb els altres companys i companyes del curs. 
Una altra cosa que també he après és que, a vegades, no és tan necessària l'experiència per a aconseguir una feina. A vegades, i a les visites a les empreses i trobades amb els seus responsables ens ho han dit, el més important és tenir ganes de treballar, aprendre i voler fer coses.  

Les diferents sessions, visites i activitats i l'acompanyament de la tutora han aconseguit que féssim molts canvis en la nostra manera de veure les coses i en les nostres perspectives de futur. Ens hem sentit tots i totes molt recolzats i, sobretot, ens hem adonat que allò que volem ho podem aconseguir.

Has estat un curs curt però intens. Un curs que per mi s'ha convertit en una nova aventura a realitzar. Cada dia de classe he après una cosa nova, de la temàtica del curs i també de la vida. 
Diria que he après, sobretot, a viure  la vida amb un somriure d'orella a orella i amb més positivisme. Només per això ja tornaria a fer aquest curs 10.000 vegades més. Per mi ha estat una experiència inoblidable que gràcies a ella podré seguir tenint ja que ara he començat a fer el Joves Per l'Ocupació de Cambrers.

Sense Joves en Acció res no hagués estat possible! GRÀCIES!!

Verònica M.N.