dimarts, 18 de novembre del 2014

Què faig i què m'agradaria fer?.

Ja us vam explicar que el dimarts 11 de novembre vam fer una activitat. Vam llegir un article de premsa titulat "L'apatia d'un nini". Avui, dimarts 18 de novembre, hem continuat aprofundint una mica més en aquesta història.


Hem suposat que la seva vida del José Luis Flores era una esfera, dividida en "formatgets", 8 "formatgets" de 3 hores. Així, simbòlicament, hem anat emplenant-los i dient en que ocupava les hores aquest jove. Ens ha sortit 12 hores dormint, és a dir, mig "formatge", 9 hores jugant a la play, i les 3 hores que quedaven fent altres coses com: menjar, veure la TV, anar al gimnàs, etc.
A la imatge us mostrem el resultat.


Després ens hi hem posat nosaltres. Hem fet el nostre "formatge". Hem pensat a què dediquem el nostre temps, hem escrit i pintat el "formatge" per visualitzar-ho millor. Un cop fet, l'hem guardat.
Després hem agafat un nou "formatge" i hem pensat que ens agradaria fer a la nostra vida. És a dir, hem fet un "formatge" imaginari. Hem omplert les franges horàries en què ens agradaria dedicar-les.

Un cop fet, ens hem posat en grup i hem compartit els nostres "formatges" reals i imaginaris per fer-n'he un de comú.

A què comparar-los dóna molt què pensar?.

Joves en Acció per la Recerca de FEina.