dilluns, 9 de febrer del 2015

Leila: Com ha estat la meva experiència a Joves en Acció?

Aquests dies estem de canvis, moviments, sortides, ... sembla una mica difícil tenir el bloc actualitzat. Alguns dels i les joves estan trobant formació o treball i això fa que estiguem visquent molts moviments.

Per aquest motiu hem decidit anar intercalant el que fem amb les nostres vivències i experiències dins del programa. 

 La Leila és la primera valenta i això és el que ens diu: 

" La meva experiència al programa de Joves en Acció ha estat molt satisfactòria. Gràcies a aquest programa he pogut aprendre moltes coses necessàries per a la vida en el futur, i he aconseguit trobar coses que em motiven i que m’agraden, com per exemple el curs d’estètica que estic fent. 

Abans d’apuntar-me a aquest programa no tenia massa clar que volia fer, i estava molt perduda en aquests temes, així que estic molt contenta del que he pogut treure d’aquesta experiència. 

El que més m’ha agradat d’aquest programa són les amistats que he fet, les experiències compartides, les diverses activitats que hem realitzat durant cada setmana que he pogut assistir, i tots els coneixements i oportunitats amb els que he sortit després del programa. 

Me'n alegro molt d’haver pogut participar, i espero amb moltes ganes poder tornar-me a apuntar l’any que bé, però aquest cop per centrar-me en l’àmbit de buscar feina. 

Trobaré a faltar a la gent i aquests dies de bon rotllo.".

Leila F.S (20 anys)