dilluns, 14 de desembre del 2015

I si vull fer el meu projecte realitat? Visita a Espai Running.

Avui, dilluns 14 de desembre, a les 10 hores del matí hem fet una visita molt especial a l'Espai Running. Un comerç situat al carrer Amàlia Soler número 42 de Vilafranca del Penedès. Érem 6 joves. Hem arribat puntuals i ens ha rebut l'Eloi Martí amb un gran somriure. L'Eloi és l'impulsor d'Espai Running, el treballador, el cap de màrqueting, ... l'Eloi és espai running. Espai Running es defineix com un espai creat per donar servei especialitzat a tot allò que envolta el món el running en general. No és tan sols una botiga de running, on el client pot trobar material tècnic, equipament, accessoris, etc., sinó que pretén anar una mica més enllà, i en aquest sentit també ofereix serveis d'assessorament tècnic i personalitzat. A més, dóna servei en els tres àmbits del running: asfalt, muntanya i pista.  Espai Running, en definitiva, aspira a ser un lloc de referència i punt de trobada per a tots els amants del running en general, oferint un producte i un servei especialitzat i de qualitat.

Primer de tot, l'Eloi, ens ha ensenyat la botiga i ens ha explicat una mica com estava tot situat dins de l'espai. Un espai petit i acollidor.
Després ens hem assegut en un racó i hem compartit una bona estona amb l'Eloi. Ell ens han explicat la seva història. Abans de la botiga era treballador de Caixa Penedès i va aprofitar la crisi per reinventar-se i muntar-se el seu propi negoci.
La seva afició i, també, la seva passió era córrer. Havia anat a fer maratons a diversos llocs del món i va pensar que, amb la seva experiència, podia assessorar a corredors i corredores.
Les maratons li havien ensenyat moltes coses, entre elles, que hi havia moments de molta força i moments de debilitat, però que aconseguir l'objectiu proposat aportava molta felicitat.

L'Eloi va voler convertir allò que li agradava tant en la seva forma de vida. Aquesta decisió no va ser fàcil, hi havia moments que ho veia molt clar i d'altres que tenia moltes pors. Tot i així, va decidir intentar-ho.
Va iniciar el projecte ara fa 3 anys. Ens explica que quan va començar no sabia al que s'afrontava i que durant aquests anys ha après moltes coses i viscut moments de tot. Ha viscut moments de molta il·lusió i moments de decepció. Sap que no es farà ric, però el que té clar és que és feliç. 

Hem compartit amb ell moltes reflexions tant personals com laborals i hem passat una estona molt amena i agradable.

Joves en Acció per la Recerca de Feina, 14 de desembre del 2015.