dimarts, 1 d’agost del 2017

RECURSOS D'ANIMACIÓ





Joc: El joc és l'activitat per excel·lència del lleure educatiu.
Conèixer la relació que hi ha entre el joc i les etapes del desenvolupament, tenir em compte que cada joc a d’estar sempre adaptat a les necessitats i la franja d’edat en la que es trobi l’infant és clau per portar a terme la nostra tasca d'educadors en el lleure.

Conèixer també els objectius dels jocs i la tipologia dels mateixos, ens ajudarà a escollir i programar els jocs amb una qualitat educativa.

Finalment, amb una bona fitxa de joc, o fitxa d’activitat podrem portar-los a terme amb les millors condicions, a la vegada que també ens ajudarà a motivar els infants i per tant a la seva participació activa.

Joc Cadàvers exquisits: La monitora ens ha proposat un joc de cooperació dintre de la franja dels 9 als 11 anys (tot i que sempre es pot adaptar a la edat) . Es tractava de crear junts un cadàver exquisit, cada participant dibuixava una part del cos sense poder veure que havia dibuixat l’altre persona, al final al desplegar el paper és pot veure el resultat de tot un grup que a treballat en equip.