dilluns, 1 de desembre del 2014

Sabeu què fem cada divendres?


Sabeu què fem cada divendres? Cada divendres, des de que hem començat Joves en Acció, venim al Club de la Feina. Arribem a les 10'30 hores del matí. A porta tancada, abans de l'obertura del Club a la gent, ens dediquem a posar el dia els seus plafons informatius.


El Club de la Feina té 4 plafons. Un per les ofertes formatives, un per les novetats del dia, un altre per les ofertes que encara estan vigents i, l'últim, per les ofertes per persones amb discapacitat.
Per actualitzar el plafó de les ofertes formatives i de les novetats del dia mirem la premsa. Busquem al 3 de 8, al Cargol i a la Fura. Fotocopiem les ofertes, laborals o formatives, els hi posem el nom del diari i la data i les pengem al seu plafó corresponent. Les ofertes de treball de la Fura, que estan a la secció d'anuncis breus, també es poden trobar a la seva pàgina web. Per això, anem a la web, les copiem i les preparem en un document.
Per actualitzar el plafó més gran, el de les ofertes vigents, fem un repàs visual. En primer lloc mirem les que són molt velles dels diaris i si cal les traiem, després mirem les que han caducat del SIAJ i per últim, a través d'un llistat que ens donen, afegim o traiem les ofertes de feina a Vilafranca del Penedès de la pàgina web de la Diputació de Barcelona.
L'últim plafó, el de les ofertes per a persones amb discapacitat, no l'hem hagut d'actualitzar mai encara.

Un cop feta la feina, ja són les 11 hores. Normalment sempre hi ha gent esperant i nosaltres obrim la porta del Club. La gent va entrant i nosaltres ens posem a buscar feina.Així, a part de fer el que nosaltres hem de fer, també ajudem a altres persones. A donar-se d'alta, a buscar ofertes per internet, a imprimir un document, a buscar un certificat, etc.

Així, si aneu qualsevol divendres al Club de la Feina ... allí ens trobareu!!.

Joves en Acció per a la Recerca de Feina