divendres, 14 de novembre del 2014

Si em pregunten on busco feina sé donar una resposta??!!.

Quan em pregunten on busco feina sé donar una resposta??!! Aquesta és la pregunta que ens vam fer el dimecres 12 de novembre, amb el grup de recerca de feina ... I la veritat, les nostres respostes eren una mica disperses i poc concises.

Fins ara hem estat treballant diverses coses, sobretot analitzant les que hem après a través dels diferents tallers i de les diverses visites que hem fet.

Ja sabem l'important que és que el currículum vagi acompanyat d'una carta de presentació o d'un correu personalitzat. Millor 10 currículms repartit, que 100 "tirats".

També sabem que hem d'estar preparades per contestar el telèfon i mostrar la nostra disponibilitat i predisposició.

Però ... sabem com busquem? Organitzem la recerca? Tenim clar el que hem fet fins ara? Sabem on hem buscat i on no? Sabem quina feina s'oferia a cada lloc?

L'agenda de feina és molt important. Les dades que cadascú o cadascuna posi a l'agenda van en funció de els que consideri que són importants però ... una agenda s'ha de tenir.


Vols dir què cal? Doncs si que cal ... I tant què cal!!

I si ens canviem el telèfon?
I si fem un curs nou?
I si treballem un temps i ho volem actualitzar?
I si ens canviem de pentinat i fem una foto més "xula"?
I si ens truquen per un treball i hem d'anar a l'entrevista, sabrem el lloc pel qual ens vam presentar?
I si ...

Si tenim agenda tindrem resposta per totes aquestes preguntes. Davant dels canvis o modificacions sabrem on anar a portar el currículum de nou, sabrem que respondre si ens fan una trucada, sabrem dir totes les dades si hem d'anar a una entrevista, etc.

L'agenda ens ajuda a ser més eficaces i eficients i ens ajuda a ser conscients de com estem buscant.

A la foto us ensenyem les dades que hi hem posat nosaltres. L'hem fet com una llibreta ... Cadascú pot fer el seu model, apuntar-ho a la seva manera, però ... tenir l'agenda és molt important!!.

Joves en Acció per a la Recerca de Feina