dimecres, 24 de desembre del 2014

I ens acomiadem ... Fins després de festes!!

Aquests dies hem estat de comiats ... però no d'un adéu per sempre sinó d'un adéu fins després de festes!!.
El dilluns 22 vam fer un esmorzar pica-pica boníssim, que ens van preparar els nois i noies del PFI La Forquilla, i el dimarts 23 vam fer un pica-pica amb tot de coses que vam preparar nosaltres mateixes. Vam riure, compartir, posar música, etc.

Després de totes les sessions que hem fet, de participar al Club de la Feina, de les visites a les diferents empreses, dels tallers, de tutories, etc. Després de tres mesos plens d'activitat repassem aquest temps i ens n'adonem que hem anat fent camí cadascú, que hem fet grup, que ens hem activat, que sabem una mica més el que ens agradaria fer, que molts i moltes ja tenim previstes noves formacions i perspectives a la vista, que algunes hem trobat feina, etc.
Tot això es percep en l'ambient quan ens trobem! Entre nosaltres hem teixit molts vincles i amistats que van més enllà del programa.

Per això no s'acaba. Encara ens queden moltes coses per fer i per aprendre, encara ens queda molt camí per fer, encara ens queda molt per compartir.


Així que us deixem fins la segona setmana de gener ... Continuarem explicant-vos totes les nostres aventures i tot allò que tenim entre mans!

Joves en Acció per la Recerca de Feina