dijous, 16 d’octubre del 2014

Una setmana de moltes informacions.

Aquesta setmana ha estat una setmana intensa, de rebre molta informació i organitzar les nostres agendes. En primer lloc, en els dos grups, vam posar-nos al dia de material i documentació, algunes persones era el primer dia que ens asseiem a l'aula, després de fer visites al Club de la Feina i al SIAJ.
Entre tot el material ens van donar una agenda, que ens va servir per apuntar-nos totes les coses previstes i les informacions que ens havien de donar.

Després de la visita al SIAJ a algunes persones se'ns va obrir un món amb el fet de poder anar a fora a treballar, estudiar o aprendre una llengua. Per aquest motiu vam estar parlant de la xerrada que fa Idea: Instituto Dual el dia 29 d'octubre, a les 19 hores a l'Escorxador de Vilafranca, per explicar aquesta proposta de formació i treball que es farà durant 2 anys a Alemanya. Moltes ens vam inscriure per anar-hi.
També ens van comentar el que era un "Au Pair" i ens van fer la proposta que una noia, que ha estat fent-ho 3 anys a Irlanda, ens ho expliqués. Properament farem una trobada amb tots els que tenim ganes de conèixer aquesta experiència.
També vam estar parlant del Pla de Garantia Juvenil, d'una xerrada que farem sobre Intel·ligència Sexual i de com encararíem els grups i les sessions a partir d'ara. Així ens va passar ràpid l'estona i just ens van quedar 10 minuts per acabar-nos de presentar i anar a la sala d'ordinadors.
A la segona part vam estar treballant l'organització en la recerca de feina i el concepte "agenda de la recerca de feina".

I així, ens vam acomiadar fins el dilluns que tenim un Taller d'Imatge que ja us explicarem com va!. 

Joves en Acció per a la Recerca de Feina.