diumenge, 12 d’octubre del 2014

Visita al SIAJ, Servei d'Informació i Assessorament per a Joves de l'Ajuntament de Vilafranca.

El dimarts 7 i el dijous 9 d'octubre vam estar de visita al Servei d'Assessorament per a Joves, a partir d'ara SIAJ, en la seva nova ubicació. 

 El SIAJ està situat, des de fa poquet, al carrer de la Cort número 16, just al costat de l'Ajuntament. A les 10 hores del matí, dels dos dies, ens va rebre la Núria. 
Ella ens va explicar quins eren els serveis que allí s'oferia. Sobretot ens va parlar de l'assessorament i atenció en: lleure i vacances, treball i formació. 

La trobada va ser molt interessant, doncs li vam poder preguntar coses que eren del nostre interès. En primer lloc, en les dues ocasions, ens va parlar del lleure i vacances i ens va explicar una mica quina era l'època en que sortien les diferents opcions, com funcionaven els camps de treball,... En segon lloc, vam parlar de treball. Al SIAJ es fa difusió, en un panell, de totes les ofertes de feina que els hi arriben. Ells no recullen currículums però si es fan ressò de les ofertes de treball del Penedès i el Garraf. També, ens va parlar, sobretot el dijous, de les possibilitats de treball a l'estranger, ja que el grup hi estava interessat. Per últim, ens va fer un breu resum sobre les possibilitats d'estudis reglats i no reglats. A l'acabar, els dos dies, molts joves ens vam quedar a parlar amb ella. Perquè ens facilités una llista d'empreses que treballen en el lleure i on s'hi poden trobar ofertes de feina de monitors de lleure, per tenir la llista dels llocs web on ens podem informar sobre treball a l'estranger, per tenir la llista de possibles llocs per fer voluntariat a Vilafranca, ... o simplement, per mirar i remirar les ofertes de treball. 

No volem acabar sense donar-vos l'enllaç a la seva pàgina web: www.siaj.net. En ella hi ha un munt d'informació sobre múltiples temes i també hi ha un taulell d'anuncis on podeu penjar les vostres ofertes/demandes i hi romandran durant 20 dies. 

Si teniu dubtes, no dubteu en anar a preguntar al SIAJ o visitar la seva web! 

Joves en Acció per a la Recerca de Feina.