dimecres, 28 de setembre de 2016

A QUÈ DEDIQUEM EL TEMPS LLIURE?

El dimecres vam veure uns vídeos de "la generación nini" aquesta generació és tracta de joves que no estudien ni treballen i tampoc tenen intenció de fer-ho perquè pensen que no ho necessiten, que treballar no és per ells ja que a casa dels pares ho tenen tot.
Un cop vist els vídeos, hem hagut d’explicar a que dediquen el nostre temps lliure mitjançant un “formatge” que indicava el percentatge del  què fem diàriament. La majoria de nosaltres dediquem el nostre temps a la televisió, al mòbil i sortir amb als amics.
Però en realitat què volen fer?


Resultat d'imatges per a jornada laboralEl què volen fer en realitat és estudiar, treballar i treure'ns el carnet de conduir, però com veiem la situació del mercat laboral complicada ens desmotivem y no fem res per canviar la seva situació.

En conclusió,  els joves ens posem molts obstacles al camí perquè tenim por al rebuig i/o pensen que estar a casa estem millor i sense problemes, però el què hauríem de fer és marcar-nos uns objectius del que volen aconseguir pel futur i dur a terme accions per aconseguir-ho


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada