diumenge, 11 d’octubre del 2015

Tallers de gènere i convivència.

Els passats 8 i 9 d'octubre vam fer unes sessions "extres". Actualment tenim dos grups de recent creació a Joves en Acció. Dos grups que incorporen també persones que estan des d'abans de l'estiu i amb les que encara estem treballant algunes "cosetes".
El dijous i el divendres passat ens vam ajuntar tots i totes per fer dos tallers. Un taller sobre gènere i relacions de violència i un altre taller sobre convivència. Aquest últim va ser més curt.
Va venir el Gerard Domingo, ja havíem pogut gaudir d'ell en un altra ocasió, i vam passar dos dies molt dinàmics.

A la primera sessió vam parlar del gènere, les relacions de parella i la violència de gènere. Vam poder reflexionar sobre com es creen les diferencies socials entre homes i dones, com ens relacionem amb les nostres parelles, quines formes de relacionar considerem sanes i quines les considerem insanes o violentes, com creiem que ens hem de relacionar, com es creen les diferencies entre persones, com es dificulta i/o facilita la convivència, ... També vam poder parlar sobre moltes altres coses més.
Tot això ha vam debatre amb unes sessions molt dinàmiques i entretingudes. Van ser dues jornades molt profitoses que esperem poder repetir en qualsevol altre moment.

Joves en Acció, dilluns 10 d'octubre del 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada