dijous, 23 de juliol de 2015

Ens renovem!

Ja sabeu, com diu la dita, que "a l'estiu tota cuca viu!". Doncs precisament per això, i perquè molts dels joves estem fent cursos, pràctiques o una feina d'estiu ... ens hem hagut de re-inventar!.

I què vol dir això??!! Doncs vol dir que hem ampliat el grup i hem trencat la dinàmica de les trobades per fer un monogràfic per conèixer-nos, veure la imatge que transmetem i aprendre a comunicar-nos amb nosaltres i amb els altres. Tot això relacionat amb el món laboral i/o formatiu.

Avui hem fet la primera sessió de les cinc que farem. Avui hi havia gent nova així que els primers moments i jocs han estat de presentació. Saber qui som, com som, que ens agrada, ... i explicar-ho a la resta.

Després hem fet una carta escrita a algú estimat el dia abans de la nostra mort. Això ens ha servit per poder veure una mica amb perspectiva quins són els nostres somnis, que és allò que ens agradaria fer, ... no ha estat fàcil i no tothom s'ha vist en cor de fer-ho. I al contrari, hi ha qui li ha estat senzill i, fins i tot, ha volgut compartir la seva carta i llegir-la al grup.

Arrel de la carta i de parlar de la felicitat. De fer cada dia allò que ens agradaria fer, hem parlat del conte de la Selma.
El coneixeu? Ens encanta, aquí el podeu veure:

Conte l'Ovella Selma.

Una cosa ens ha portat a l'altra. Pensar en algunes coses que ens agradaria fer i com ens posem sempre excuses per no fer-les. "És que no puc fer això perquè ... ", "És que no puc fer allò perquè no tinc ...", "És que vull fer això però ...".
Algú a proposat que miréssim aquest vídeo, el de "La Culpa és de la vaca". 

La seva visualització encara ens ha donat més per pensar i reflexionar. 

I amb això ens hem acomiadat fins el proper dimecres 5 d'agost, la setmana que ve tenim vacances!!

Bon estiu!

Joves en Acció per la Recerca de Feina, 23 de juliol del 2015.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada